mail ons

Er gaat weer wat gebeuren in Lemmer

Er is weer drukte in Lemmer. Ja het zomerseizoen is nog in beweging en nog niet voorbij, de gasten bezoeken nog steeds Lemmer. Erg gezellig. Nee er gaat ook wat anders gebeuren. Ja inderdaad bij de Lemstersluis.

Maar wat is nog even onduidelijk. In ieder geval heeft de Stichting Oud Lemmer er weer mee te maken. Ze zijn in deze periode alweer 12 1/2 jaar actief voor het dorp Lemmer. Met verschillende activiteiten en initiatieven die goed zijn voor het dorp. 

Enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het dorp. Natuurlijk met veel anderen maar toch ligt de nadruk op die vrijwilligers van de stichting Oud Lemmer.

 Op de foto's de locatie waar wat staat te gebeuren. Voor de werkzaamheden is het anker wat een herinnering is aan het besluit dat de gemeenteraad van de gemeente Lemsterland destijds een besluit heeft genomen en en daarbij een monumentenlijst is verankerd.

We houden jullie op de hoogte.

In ieder geval op de vrijdag 11 september wordt het geheim opgelost. Het weekend waar normaal Nazomeren in Lemmer zou plaats vinden. Volg de ontwikkelingen op de site www.oudlemmer.nl In verband met de maatregelen rondom Corona gaan de activiteieten van de stichting Dorpsbehoud Lemsterland, die altijd optrok met de stichting Oud Lemmer niet door. Maar zo kunnen we toch een beetje nazomeren in Lemmer met elkaar.