mail ons

Bijeenkomst Dorpsbehoud Lemsterland

Als onderdeel van nazomeren in Lemmer in het monumentenweekend van 13 tot en met 15 september, is er weer een bijeenkomst van de stichting Dorpsbehoud Lemsterland. Deze bijeenkomst is in de Hervormde kerk van Lemmer aan de Gedempte Gracht.

 

U bent van harte welkom om met elkaar stil te staan bij de monumenten in Lemmer. Het is eigenlijk ook een donateurs avond.

Hieronder nog wat meer info.

 

Bijeenkomst Stichting Dorpsbehoud

Locatie : Hervormde kerk Lemmer (ingang Lijnbaan)

Start : vanaf 19:30 uur inloop; 20:00 uur aanvang.

In de hervormde kerk (ingang Lijnbaan) is de jaarlijkse bijeenkomst van de stichting Dorpsbehoud Lemsterland. Waarbij stil gestaan wordt bij de laatste ontwikkelingen op het gebied rondom de rijks- en gemeentelijke monumenten.

Tevens wordt " het Gouden Haske" een cultuur prijs binnen gemeente de Fryske Marren uitgereikt.

Voorts een presentatie rondom een compulatie van de ingezonden 1 minuut filmpjes rondom de Vuurtoren maar ook andere historische plekjes in Lemmer.

Het geheel wordt afgewisseld met muziek van " het gezelschap What about Berb".

 

Inloop vanaf 19:30 uur ontvangst met koffie, aanvang bijeenkomst 20:00 uur. Een netwerk bijeenkomst om met elkaar de belangen van dit onderwerp eens te bespreken.

 

Wandel "Het Rondje Dok" met digitale ondersteuning middels QR code of van een route op papier te verkrijgen bij het VVV kantoor.

Start bij de infoborden in het centrum ondermeer oude gemeentehuis aan de Gedempte Gracht.