mail ons

Bijeenkomst Dorpsbehoud Lemsterland

Als onderdeel van Nazomeren in Lemmer in het monumentenweekend van 13 tot en met 15 september, is er weer een bijeenkomst van de stichting Dorpsbehoud Lemsterland. Deze bijeenkomst is in de Hervormde kerk van Lemmer aan de Gedempte Gracht.

 

U bent van harte welkom om met elkaar stil te staan bij de monumenten in Lemmer. Het is eigenlijk ook een donateurs avond.

Hieronder nog wat meer info.

 

Bijeenkomst Stichting Dorpsbehoud

Locatie : Hervormde kerk Lemmer (ingang Lijnbaan)

Start : vanaf 19:30 uur inloop; 20:00 uur aanvang.

In de hervormde kerk (ingang Lijnbaan) is de jaarlijkse bijeenkomst van de stichting Dorpsbehoud Lemsterland. Waarbij stil gestaan wordt bij de laatste ontwikkelingen op het gebied rondom de rijks- en gemeentelijke monumenten.

Verder onder andere verhalende vlogs en filmpjes van Lemmer uit het verleden en een presentatie van Amanda Boesjes over het gemeentelijk monument de Gereformeerde Kerk.. 

Het programma zal met muziek van de band "What about Berb ", worden omlijst en we sluiten af met een hapje en een drankje.

 We zien u graag op vrijdagavond 13 september!

 Bestuur van Stichting Dorpsbehoud Lemsterland,

 

  • PS; We gebruiken de ingang van de kerk aan de zijde van de Lijnbaan,
  • Parkeren kan in de directe omgeving.
  • Dit is een onderdeel van het programma Nazomeren in Lemmer, voor meer info zie de website www.nazomereninlemmer.nl
  • Na afloop is het de moeite waard om het zogenaamde "Rondje Dok"te lopen waar klassieke en authentieke boten liggen afgemeerd die verlicht zijn.
  • Zondag 15 september is er een optreden van "het Gelders Ensemble" met hedendaagse Klassieke Muziek, in de Hervormde Kerk,
  • inloop 14:30 uur en aanvang 15:00 uur toegang is gratis

Inloop vanaf 19:30 uur ontvangst met koffie, aanvang bijeenkomst 20:00 uur. Een netwerk bijeenkomst om met elkaar de belangen van dit onderwerp eens te bespreken.

 

Wandel "Het Rondje Dok" met digitale ondersteuning middels QR code of van een route op papier te verkrijgen bij het VVV kantoor.

Start bij de infoborden in het centrum ondermeer oude gemeentehuis aan de Gedempte Gracht.

In het weekend liggen er vele authentieke schepen die verlciht zijn. Kijk voor meer info en het programma van dit weekend op de site   https://nazomereninlemmer.nl